Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u hiermee akkoord gaat, klik dan hier:

Hamont-Achel, 26 maart 2020

Beste ouders,

 

We zijn nu bijna 2 weken ver in deze erg vreemde situatie. De lessen zijn geschorst en de scholen voorzien noodopvang voor de kinderen van ouders die tewerkgesteld zijn in cruciale sectoren. We willen u als ouders in de eerste plaats bedanken dat u zich ook strikt aan deze richtlijnen houdt en hierdoor de druk op de scholen niet onnodig verhoogt.

Onze leerkrachten doen hun best om via al dan niet digitale weg de nodige alternatieve vormen van leren aan te bieden. Ook merken we dat de meeste gezinnen hier actief mee aan de slag gaan. Dat vinden we enorm belangrijk.

De paasvakantie staat voor de deur. Hier houdt het coronavirus echter geen rekening mee. De overheid besliste om ook tijdens de paasvakantie noodopvang te voorzien voor de kinderen van ouders die dat echt nodig hebben. Deze noodopvang wordt georganiseerd door de Stad Hamont-Achel via hun opvanginitiatief “IBO De Pagadder”.
Let wel dat je kind op voorhand ingeschreven moet zijn hiervoor. Neem daartoe nu al initiatief als dat nog niet in orde zou zijn. U kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zorgen dan voor de nodige documenten en administratieve handelingen.

U kan ook alles nalezen op de website van De Pagadder (https://www.hamont-achel.be/ibodepagadder).

Ik wens u namens het directieteam te danken voor het vertrouwen dat u in onze scholen stelt, ook in deze moeilijke tijden.

Hou u goed!

 

Vriendelijke groeten,

Bart Weltens
coördinerend directeur

Voor het eerst naar school?

Maximumcapaciteit schooljaar 2020 - 2021

Onze school kent geen capaciteitsproblemen. Voor het schooljaar 2020 - 2021 is de totale capaciteit van onze school 690 leerlingen waarvan 120 in de Berkenstraat en 570 in de Grevenbroekstraat. Inschrijven kan elke schooldag op het secretariaat (afspraak) vanaf 1 maart 2020.

U bent bezoeker

  • 6.png0.png2.png2.png4.png