Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u hiermee akkoord gaat, klik dan hier:

 

Beste ouders,

Onze groep enthousiaste brigadiers is nog op zoek naar mensen die de groep willen versterken. Zij helpen onze kinderen elke ochtend en elke middag veilig de weg over en dat op 3 plaatsen in ons dorp. Men kan instappen vanaf 1 september 2020. Je mag daarvoor een gratis opleiding volgen bij de politie. Ook het nodige materiaal wordt gratis ter beschikking gesteld.

Is dit iets voor jou? Of ken je mensen die 1 of 2 keer een half uurtje per week hun vrije tijd hier aan willen opofferen? Dan horen we dat graag via via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Manuel Cardinaels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De brigadiers hebben ook hun eigen rubriek op onze schoolwebsite. Klik daarvoor bovenaan in het menu of gewoon HIER.

Voor het eerst naar school?

Maximumcapaciteit schooljaar 2020 - 2021

Onze school kent geen capaciteitsproblemen. Voor het schooljaar 2020 - 2021 is de totale capaciteit van onze school 690 leerlingen waarvan 120 in de Berkenstraat en 570 in de Grevenbroekstraat. Inschrijven kan elke schooldag op het secretariaat (afspraak) vanaf 1 maart 2020.

U bent bezoeker

  • 7.png1.png6.png1.png1.png