Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u hiermee akkoord gaat, klik dan hier:

Wij zoeken zowel senioren als kleine kunstenaars voor een leuk project!

Zou jij graag jouw tekening willen terugzien op een raam in het woonzorgcentrum van Hamont of Achel? Maak dan een leuke tekening en overtuig ons ervan dat jij die kleine Picasso bent die het woonzorgcentrum een beetje fleuriger kan maken.

Steek jij liever een hart onder de riem van je oma of opa en/of die toffe (maar misschien een beetje eenzame) buurvrouw of buurman? Misschien vinden zij het wel leuk om een mooie tekening van een kleine Hamont-Achelaar op hun raam te zien verschijnen. Laat het ons weten en misschien worden zij binnenkort wel verrast door een jonge Van Gogh.

Je mag zijn/haar gegevens en/of die van jou sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 011 51 05 33. Inschrijven kan nog tot 16 november. Uiteraard zal alles volledig volgens de coronamaatregelen verlopen.

raamdecoratie

Voor het eerst naar school?

Maximumcapaciteit schooljaar 2020 - 2021

Onze school kent geen capaciteitsproblemen. Voor het schooljaar 2020 - 2021 is de totale capaciteit van onze school 690 leerlingen waarvan 120 in de Berkenstraat en 570 in de Grevenbroekstraat. Inschrijven kan elke schooldag op het secretariaat (afspraak) vanaf 1 maart 2020.

U bent bezoeker

  • 7.png1.png6.png0.png0.png